Актьорът от Приятели Матю Пери никога не е спирал наркотиците, обяви

...
</TD
>Актьорът от Приятели Матю Пери никога не е спирал наркотиците, обяви
Коментари Харесай

Приятел на Матю Пери: Никога не е спирал с наркотиците

Актьорът от " Приятели " Матю Пери никога не е спирал опиатите, разгласи другар на починалия артист, предпочел да остане неизвестен, заяви " Дейли мейл ". Пери е лъгал и себе си, и околните си, се споделя в обява на медията.

През октомври 2022 година Пери съобщи, че е " чист " от 18 месеца. Комикът, издаде записки, в които твърдеше, че е преборил зависимостите си благодарение на инструктор и другарска поддръжка.

Той можеше да бъде манипулативен с другите, само че водеше ежедневна борба, споделя още цитираният от " Дейли мейл " източник.

Според отчета от аутопсията, Пери се е удавил в горещата зона на своя басейн, само че това е второстепенен фактор за гибелта му, настъпила на 28 октомври. Смъртта на артиста се счита за акцидент, прецизира Българска телеграфна агенция.

Според резултатите от първичните медицински проби, разкрити от TMZ на 1 ноември, в тялото на Матю Пери по време на гибелта му " не е имало фентанил или метамфетамин ". По-детайлните и по-точни резултати ще бъдат подготвени след три месеца.

На 28 октомври 54-годишният Матю Пери беше открит в безсъзнание в джакузито на калифорнийската си вила от своя помощник. Ранната му гибел провокира вълна от респект по целия свят.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР